Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2012 19:16 - Бяла спалня. Идеи за интериор на бяла спалня
Автор: interiornidizaini Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4001 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.11.2012 23:48


 

image

Спалнята е най-личното помещение в дома. До него нямат достъп чужди хора и изискването към него е да гарантира приятна и уютна обстановка, която да успокоява след напрегнатия работен ден. Затова трябва да изберете внимателно интериора като се съобразите какво ви доставя удоволствие. В тази статия ще ви предложим няколко дизайнерски идеи за спални, решени в бяло.

Белият цвят създава усещане за чистота и спокойствие. Какво по-подходящо решение за стаята, предназначена за сън и отмора. Удобното легло от обработено в бяло дърво в комплект с нощни шкафчета, тоалетка с огледало и гардероб, изработени от същия материал е класическа комбинация. Често спалнята не е с най-доброто изложение в дома и достъпът на естествена светлина в нея не винаги е достатъчен. Затова белотата при изпълнение на интериора е много подходяща. Белият цвят внушава простор и светлина в помещението, то не е потискащо и мрачно.

Много романтика лъха от спалня, в която таблите на леглото са тапицирани с бяло кадифе и сатен. Тези материали създават усещане за мекота на формите. Освен това допирът до качествения текстил е много приятен.

Кожата също навлиза смело в дизайна на съвременната спалня. Тя е трайна и лесна за поддържане. А леглото с бели кожени табли е изискан лукс.

Не се страхувайте да пренесете белия цвят от мебелите върху стените на спалнята. Така ще изпъкне красотата на естествения паркет на пода и ще  се постигне завършеност на интериора.

Все пак, за да се избегне чувството за стерилност на помещението, е добре да помислим за няколко малки цветни акценти. Удобният фотьойл до прозореца, предназначен за четене и релакс, може да е тапициран в меки земни цветове, които внасят спокойствие. Изящни произведения на изкуството или семейни снимки разчупват строгостта. Може да помислите дори за бяла камина в бялата спалня. Живият огън в нея привлича и създава настроение и уют.
coole deko ideen

image

image

image

image


最新のインテリアデザイン、装飾と家具デザインニュースとトレンド

image

image

wohnideen
deko ideen



Тагове:   интериор,   идеи,   спалня,   Бяла,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornidizaini
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 33971
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 1
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930